Skrivet av: Andrea | 02 juli 2010

Hej från San Sebastian

Hej!

Detta inlagg skrivs fran en dator i San Sebastian. For tva dagar sedan motte jag Oscar i Zaragoza och vi har sedan dess aven hunnit med att besoka Bilbao.

Zaragoza var obeskrivligt varmt, men vi var tappra och sightsade runt med vattenflaskor i handen. En hel del haftig arkitektur fanns att beskada, bade gammal och ny. Mot kvallen tog vi taget och klev av vid slutstationen Bilbao.

Bilbao var kuperat, vackert och behagligt. Vadret gick fran soligt till ganska dimmigt och slutligen regn och aska. Vi hann med att bada i havet och sola oss pa en strand. Guggenheimmuseeumet bjod pa konst. Som vanligt pa konstmuseeum kanns en del saker fullstandigt obegripliga och andra riktigt maktiga och haftiga.

Idag har vi spanat in San Sebastian – otroligt vackert! Vi besteg ett litet berg och njot av utsiktet fran en fastning. Sedan hyrde vi kayak och paddlade runt med havets vagor kluckandes i vara oron.

Allt ar superbra i Spanien, och jag hoppas det samma om Sverige!

/Andrea

Annonser

Responses

  1. NU har jag fått ditt vykort och NU är jag väldigt avundsjuk på dig! Jag vill också resa, MORR! Jag har flyttändrat till Bromölla och bor då för tillfället inte i Lund. Jag vet inte riktigt om jag kommer in på det jag vill i den staden, men det kommer ju visa sig ganska snart! 🙂 Vi får höra när du kommer hem fisen! Ha nu en fortsatt trevlig resa och synd att vi inte kan ses i Amsterdam – det hade varit grymt. Puss på dig


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: